Råd please!

Hur gör man när man inte kan ta ett eget beslut? Kan man låta någon annan bestämma besluten åt en? Eller är risken stor att beslutet blir helt åt fan??


Vet ni vad jag ska göra?

Jag har bestämt mig för att ta ett nytt hål i ögonbrynet. SJÄLV! Är man fattig så är man:P haha!
Helena har vart så snäll nu att ställa upp och nåla lite, måste ju ha ngn som inte är så blödig av sig;P.
Ska bara fixa fram lite saker, sen så ^^!

P.s jag skulle precis spruta hästen å vad gör jag? Jo jag kör kanyljäveln rakt inn i fingret så bloden rann!
Var det därifrån jag kom på att jag skulle pierca mig kanske?? ;P haha!



En bild för några år sen (när jag hade en peircing i ögonbrynet)


Å mitt långa hår!!
Ja det var typ där jag bestämde mig för att raka av allt hår på huvve!

P.s SANDRA: Vi slog ju vad du och jag om de, 400:- vart  är dom?? :P *haha*..

Och TITTA igen vem som kom på besök..


Och såklart testade vi wii:t, och då måste jag passa på med kameran, man får ju ganska läckra bilder när man spelar de där:P haha!

TITTA vad jag hittade

Mellan sängarna idag..






WEEEY!
Nu behöver jag inte köpa en ny, och det är ju alltid roligare att ha kvar orginalet ^^!
Men tyvärr är den för stor för mig just nu så jag lär nog tappa den igen:S.


Nu ska vi..

Nu ska jag och Anders mysa ner i soffan och kolla på Tusenbröder.
Jag själv tycker att det är en skitbra serie medans min gubbe tycker att den suger, men han får minsann titta ändå:P, njeee jag veet att han tycker att det är ganska bra fast han inte vill erkänna de:P.



Regndag!

Idag regnar det, Å regnar!
Har mockat och tagit in hästarna eftersom dom inte är helt frisk än och Pontus inte kan vara ute när det regnar så jag måste ut och mocka en gång till innan det blir kväll *suck*.
Tvättat en maskin med kläder och dammtorkat har jag också gjort, tanken var väll att jag skulle dammsuga snart också ;).
Skulle vart ner på byn å införskaffat mig lite mat + annat, och vart till p-man å duschat men det är så fruktansvärt sjukt jobbigt att köra bil när det regnar när man inte har fungerande vindrutetorkare!!! *SUUUCK*.

Såå.. Vad gör man när det regnar??

Jo...



Eller så gör man som jag Alva och Dessan gjorde i måndagskväll ist för gympan!



                                            &


Pris?

Nu har jag bestämt mig för att sälja Manni. Jag har liksom tappat intresset och tiden räcker inte till och inte pengarna för den delen heller. Och han skulle kunna gå långt den ponnyn med rätt ägare, det har jag vetat sen jag skaffade honom.
Men hur som hellst så har jag ev fått en köpare på honom men jag vet bara inte hur mycket man ska säga? Jag menar jag är ju mest van vid att sälja bilar eller andra TING! Inte djur, jag har aldrig i hela mitt liv sålt ett djur så jag har ingen som hellst aning om hur mycket man lägger ut ett djur för!?????
Tror ni att det är ett "skamligt högt" pris och säga 10000:- för hästen sulkyn och selen å de andra som tillhör honom? Hmm.. svårt det här tycker jag. Nu är ju inte pengarna allt heller i det här, för jag vet att han hamnar hos en bra människa som är intresserad att köra in å sen köra honom å pyssla på. Jag vill ju inte att han hamnar hos ngn som bara har honom som sällskapsponny till sin ridhäst eller nått!
Aja jag får ta mig en funderare på det här, mycket svårt tycker jag, men det har ni väll redan förstått av mitt inlägg:P.


Nu ska jag ta och tvätta sen ska jag nog dammsuga lite å dammtorka. På nått vänster så hinner man knappt ställa undan den där himla dammsugaren innan den ska fram igen! Kontigt??

Ni får ha en fortsatt trevlig dag, och det var roligt att ni kommer hit och fortsätter läsa min blogg, tråkigt att jag måste ha lösen på bloggen men så får det bli när vissa människor inte kan skilja på mitt och ditt:P

Adjöken!

Ny blogg!

Ja, här har vi då min nya blogg. Känns skönt att börja skriva igen:). En blogg är ganska bra ändå när man vill skriva av sig lite eller bara dela med sig av något roligt som har hänt.
Jag var tvungen att byta blogg för det finns människor som läser den som jag inte vill ska läsa den.
Men ni som har kommit in här är ju välkommen in och läsa eftersom ni fått lösenordet:P.

Nu ska jag faktiskt gå och klä på mig riktiga kläder innan  jag ska ut i stallet och dona. Manni är fortfarande sjuk och Pontus är på god bättringsväg.




RSS 2.0