Är det nått allvarligt fel på mig?

Idag har jag inte gjort annat än och gnällt å klagat här hemma!
Klagat på att det är äckligt stökigt och allmänt vidrigt här hemma, jag vill ha nya saker städat (riktigt städat) å mera nytt nytt!
Men allt kostar pengar å det är ju nått vi absolut inte har kan jag ju meddela! :S
Aja nu är jag så jävla less så jag tänker gå och lägga mig!
Usch!
P.s Jag har gått med Billy genom hammarn idag och det gick fruktansvärt bra måste jag ju säga :D
(Nått bra som har hänt iaf)

Helgen!

Ja? Vad säger man om vad som hände i helgen? HAHA! ASroligt var det iaf, tänker faktiskt inte gå in närmare om kvällen om vad som hände och inte hände men roligt var det iaf. hihi!

Idag har jag gjort en grovrengörning av mitt flottiga ansikte, jag har inte ens tvättat ansiktet sen vi var ut så det behövdes ngt uppfriskande:P. Tog å sminkade mig å när jag ändå höll på!
Nu ska jag iväg på lite hemlisar ;).





Bye

Smurf!

Just nu sitter vi och förar alla vi. Har ätit gott (langos), hur gott som hellst ju ;).
Sitter just nu och lyssnar på smurfarna;P, Linus som valde musiken men helt OK! Fattas Kajsa & Olle ju, Olle och jag gillar ju smurfarna ;P.

Nä nu ska jag vara lite social med dom andra, men ett inlägg imorn med bilder kommer!

Bakisdag, Sandra du ska ju vara med på bakisdag, ingen riktig bakisdag utan dig ;)




Stan idag!

Kom hem för en liten stund sen, tog en himla tid det där måste jag säga:P.
Föst när vi kom in till stan så hälsade vi på Sandra å såklart lille Miliam MEN också Sheena:D, var så himla länge sen man såg lilla snippan, hade ju nästan glömt hur gå hon är:P hon höll ju på att krypa ur skinnet när jag och Dessan kom in:).
Sen drog vi på lillänge, först djurmagazinet å handlade saker lite leksaker till hundarna. Sen handlade lite flaskor tills imorn, ska bli såå himla sköj, ska ladda kameran inatt så jag kan ta många bilder imorn och lägga upp här på bloggen.
Sen drog vi raka spåret och åt på kina, valde buffémiddag och gissa om vi vart mätta?!! *hehe* och när man trodde att det inte skulle få plats mer i magen så sa dom att efterrätten ingår (glass med friterad banan) Och det kan man ju inte direkt tacka nej till?? ;).
Sen for man till Föllinge eller rättare sagt lillholmsjö å kolla om Sven var klar med pegutten, å den gick ju, men snarare som en påse skit, så han tog sin "skitpåse" och drog vidare hem till kälom, men vi var ju tvungen att få hem imprezan också å Anders hade ju givetvis knäppt en pille så han kunde ju inte köra så Dessan fick så lov att köra fast vi satt ganska gott å värmde oss med den lilla värmen som finns i min skitjävelsfläkt. Dessan tog panikgrepp i ratten på min bil för att slippa köra, vafan Dessan, hur kan man inte vilja köra en impreza?? Dummer!!
Fört i täten låg Sven och Anders med sina stadiga 40km/h, sen Dessan som satt å skakade av rädsla i imprezan och sist jag i ledet så vi inte skulle tappa bort Dessan:P *hehe*!
Fika lite och klappade lite på Douglas eller ja ganska mycket, eller JÄTTEMYCKET då! Han skulle bara bli klappat, så fort man tog bort handen var han där med säckeltrynet å ville ha mer klappar :).
Men sen bar det hemmåt, en snabb sväng in på donken bara å handlade några burgare till Bubben så han skulle få nå gott å äta han å!
Svängde upp hos pappa på hemvägen å hämtade hundarna som han har haft idag. Fan vad glad Billy blev när matte kom han kanske trodde att jag hade försvunnit för alltid, det såg ut så på honom iaf ;)
Nu har ni lite onödig info hur min dag har vart i minsta detalj, eller just ja! Jag gick på toa hos sven å för jag var så förbannade pissnödig;P, nu vet ni exakt :P *hehe*
Tog en och annan bild idag men pga bildstölder så vill jag inte lägga upp dom här på bloggen nu när jag inte har lösen längre.
Over and out för moi!

Lämnad!

Nu är hundarna lämnad ensammen hemma fast bara i 1,5 timmar:P, pappa ska hämta dom efter jobbet.
Jag vet ju inte hur Billy är att lämna? Har bara lämnat honom hemma korta stunder, typ en halvtimme som längst.
Men jag gav dom ordentligt med motion och tränade lite också på lite olika saker så förhoppningsvis är han trött.
Avslutade med och kasta ut lite godis innan vi skulle gå in. Bra träning ;)
Kan ju kasta upp en bild på Tysons snok också, han är nästan bra nu. Synd att man inte fick veta vad det var :(
Sen kan jag ju lika gärna slänga upp en bild på promenaden igår (och bilfärden)!

Ja jag vet att jag ska sova! Men ja..

Ja jag vet att jag ska sova! Men jag måste bara få lägga in en bild och skryta lite :)








Oj vad många uppdateringar det vart ikväll.

Och vet nu varför?
Jo därför att jag har dragit ut på tiden så jag ska slippa städningen idag, men åsså precis innan jag ska lägga mig så kommer jag på att det vore ju faktiskt ganska skönt och ha färdigstädat tills imorn när jag ska till stan å allt, då man oftast är helt slut när man kommer hem.
Dock har jag hela övervåningen kvar sen men den tar jag imornkväll tror jag. Ni får peppa och påminna mig om jag skulle ta på å glömma bort:P hehe!

Nu ska jag ta det sista sen blir det natti natti, mina lincer har börjat torka in i ögonen känner jag:P.













(Ni får ursäkta dålig uppdatering med bilder, men jag har inte orkat att lägga in från kameran. Dessvärre blir det ju bara värre och värre ju längre jag väntar för det blir ju bara fler och fler bilder) :P


HAT!

Hur kan man hata en människa som står en nära????

Wierd!

Känner bara för de!

Vet inte alls vad jag ska skriva men jag kände att jag skulle kasta in ett inlägg:P.
Igår började på och städa här hemma, städade som en jävla galning Sen kom det folk hit så att det vart uppehåll med städningen en timme ungefär, sen vart det ingen mer städning av med den. Ska fortsätta nu och städa (har jag sagt hela dan) men inte mycket händer kan jag tala om för er:P.

Idag har jag och Dess vart ute och lekt med hundarna (Tyson Zenna & Billy). Kaste ut lite godis i snön så dom fick använda näsan lite :).
Nä fan jag känner att jag skriver väldigt osammanhängande så jag kanske borde sluta skriva nu och börja städa! Hur JÄVLA svårt kan det vara att plocka upp en dammsugare från golvet och sätta lite fart??? Tydligen jävligt SVÅÅÅRT!


P.s

Alltså jag vet inte vad det är med mig men jag känner att det inte känns bra att skriva i den här bloggen:S, kanske man ska byta tillbaka till den gamla igen!




Eller vad säger ni??


I helgen!

Då ni!!



Mina planer i helgen är bowling å dricka alkohol, kommer och bli hur roligt som hellst=).
Jag har då inte ens sniffat på en alkoholdroppe sen den 4 september så jag tycker att jag förtjänar och gå ut faktiskt ;)


Förlorade mitt livs kärlek idag!

Ja som det står i rubriken! Idag förlorade jag mitt livs kärlek, vad ska jag göra utan henne??
Någon man kan vara sig själv med, någon att kunna lita på och kramas med.
BORTA! Kommer aldrig mer tillbaka! Hur fan ska jag klara mig igenom livet utan henne???




Jag har märkt att...







Jag satt och läste min gamla blogg för ett tag sen, och GUUD vad jag var duktig på att uppdatera där ett tag, men jag hade väll mer att göra då antar jag, eller så är det tvärtom? Att jag har mer att göra nu så jag inte "hinner"? Men det är ju fel det också, för jag har en himla massa tid nu ju:P.

Hur som helst så har jag nu lagt ut min ÄLSKADE VOLVO! Nu som känner mig eller följt min blogg vet ju precis hur mycket jag älskar den bilen, den är mitt ALLT ju! :´(!

Nä nu är det tomt i mitt huvud precis som vanligt så jag återgår till betapet och sen dra på mig pyamasböxan å gå å lägga mä!


Gnatt!


Trååååk

Daaag!














Eller nä igentligen inte, men jag orkar inte uppdatera bara:P

Utflykt!

Idag har vi vart på utflykt! Det var Jag Anders Dessan Alva Kajsa å Jonte, å såklart en himla massa hundar, Billy Tyson Balto & Zenna.
En massa lek å grilla världens goaste pinnbrö å korv såklart ;)
En aning strul och stress innan vi kom iväg men det var det värt. Måste vi göra om!







Jag är så fruktansvärt trött så jag orkar inte skriva mer nu eller lägga upp fler bilder.
Men jag kan tala om att det var hur skönt som hellst att komma hem och sätta sig i soffan med en varm kopp GLÖGG! Årets första! ;)

Kolla bdb så finns det många många fler bilder!

Före/Efter!


Titta!

Lite hjärnträning för mina hundar.

Man behöver inte köpa en massa hundleksaker å aktivitetstränings saker till hundarna, man kan göra egna lika bra ;)

Tog hundarnas torrfoder och la i blöt i någon timme, sen mosade jag sönder allt till en stor gegga. Tog en urtuggad märgben som dom inte använder och tryckte in gegget där å MUMMA vad gott det blev:P
Tog 2 stycken PET flaskor också i olika storlekar och tryckte in hundmat och godis i olika storlekar som dom får försöka få ut.
Tyson tycker att det är super roligt, men Billy ger upp så fort han måste tänka :S.



Oj, sne bild. Aja orkar inte ändra:P


Beroendeframkallande!?


Någon som vill köpa?


Hur fel kan det bli?

Imorse när jag vaknade så kändes allting FEL! FEL FEL FEL!
Jag vet inte vad det var som kändes fel och blä men jag orkade inte ens kliva upp ur sängen.

Skyhög hund!

Nu har jag precis kommit hem från veterinären i stan, har tagit mig hela dagen att vara där inne:S.
Hur som hellst så började hon att undersöka allt möjligt på Tyson, hittade ingenting annat konstigt på honom.Tog prover på snoken å kollade i microskop men hittade ingenting konstigt där heller, det hon med nästan all säkerhet kunde säga var att det inte var ngt smittsamt iaf.
Hon misstänkte att han kunde vara allergisk mot sin egen vävnad i kroppen och för de krävs det att göra ett biopsi prov. Han fick lugnande och smärtstillande sen fick jag gå ut, fick inte vara kvar där :(.
Med mig hem fick jag en skyhög faktura och en hög hund.
Just nu ligger han breve mig i soffan och är groggy, tror det börjar gå ur kroppen nu för han ligger och piper:S, han har flera stygn på nosen så det gör säkert ont. MATTES LILLA ÄLSKLING!!





En nerdrogad Tyson.
Ni ska veta vad synd jag tyckte om mitt lilla hjärta<3, jag var så himla nervös.
Jag och Helena väntade i ca 25 min, och det var dom längste 25 min i hela mitt liv.



En skyhög Tyson, här satt han bara och vinglade på sätet! Stackarn!


Mitt lilla stackars hjärta. Kul att ha en dumstrut på huvudet. INTE!!



Vart soffan på en gång när vi kom hem. Tröttinött bubben min<3

Skönare utan tratt, men INTE klia Tyson säger matte hela tiden! Men det klias ju!!



Titta vad synd det är om honom.


Men hur som hellst så fick jag samma tabletter och samma salva som jag på fri hand gav han i helgen så jag var ju inte ute och cyklade iaf:P.
Nu ska jag ta en promenad med Billy medans Tyson får vila sig lite.
P.s Han piper som en fågel just nu! Stackarn!


JO!
Jag passade på att väga Billy också när vi var där och han har gått upp 10 Kg sen han kom till mig =)

Öppen blogg

Just nu ligger min blogg öppen. Kommer ej att lägga upp några bilder som är värda att knycka.
Ska snart bege mig iväg till veterinären för undersökning på Tysons snok. Idag när jag vaknade så såg han lite bättre. Jag smörjer med fuciderm 2 ggr/dag också får han rimadyl för smärtan å klådan.
Ska bli spännande och höra vad veterinären säger iaf.




HJÄÄÄLP!

Allting började i tisdags när Tysons ansikte svällde upp, fick panik och ringde veterinären, dom trodde samma som jag att det låter och ser ut som en allergist reaktion, men från VAD tänkte jag. Den här dagen hade han inte vart Någonstans! Inte troligt att det är ormbett eller liknande, och jag var med hunden hela dagen. Jag har inte bytt foder eller ny doft, ingenting. Allting är precis som vanligt här hemma.
Senare på kvällen gick svullnaden ner och allting såg bra ut, men på torsags kväll kom det tillbaka, fast bölder den här gången som varade och blödde. Jag tvättade rent men ingenting hjälpte. På fredagen såg det likadant ut, men på kvällen så vart utslagen större och äckligare ut, och på lördagsmorgon (idag) så vart det dubbelt så äckligt. Jag har tvättat noga och smort på fuciderm vet som jag hade hemma som jag använde på hans våtexem, pratade med samma jourhavande veterinär idag som fortfarande inte tycker att det är aktuellt att åka och undersöka utan att vi ska vänta tills måndag iaf, men hon tyckte också att det var en bra idé att smörja med ficiderm.

Här kan ni ser att det blir värre och värre!

TISDGAS:



FREDAGS KVÄLL



LÖRDAGS MORGON




HJÄÄÄÄÄLP!

Tomt och ensamt

Så känns det just nu. Men samtidigt känns det som någonting tungt föll från mina axlar, en befriande känsla.
Min första tanke när jag vaknar på mogonen är alltid hästarna, jag måste ta mig upp ur sängen NU och ta ut hästarna! Men idag låg jag kvar extra länge i sängen UTAN dåligt samvete att jag ligger och drar mig fast det finns 2 hästar som måste ut innan dom blir otåliga och springer runt så jag får ett helvete när jag ska mocka sen. Ingen mer mockning, ingen press att jag MÅSTE göra dittan å datten.
Har nyss vart ut med hundarna som fick springa av sig å leka i snön som kommit inatt och under dagen, det snöar fortfarande och faktiskt tycker jag det är mysigt=), jag som alltid brukar gråta när första snön kommer.
Kanske är det hundarnas glädje som smittar av sig på mig??
Nu ska jag iaf lägga mig i soffan och börja titta på min 6 timmar långa pippi långstrump film som jag har här breve mig :)



Postis Per!

Finns det någon som läser min blogg som vet vem "Postis Per" är för ngn?
Alla jag frågat ser bara ut som ett levande frågetecken när man frågar så jag undrar om JAG är den enda som sett det barnprogrammet som liten??

Nu var det ju kanske inte det jag ville komma till, utan idag när jag och Anders var till huddik så körde vi förbi en sån himla ful bil. Det var jag som såg bilen och skrek som en galning i bilen att jag såg en "postisper bil". Anders som många andra fattade inte vem eller VAD postis per var för något så jag fick förklara för honom OCKSÅ! Efter många om och men så hade han förstått på ett ungefär vad jag menade för sorts bil och sa att dom heter "Tjorven", googlade upp tjorven bil och VIPPS så kom Postis Pers bil upp :D!

Jag har bastämt mig för att skaffa en sån om jag hittar ngn relativt billig, fanns bara EN endaste ute på hela blocket och det var ett samlarobjekt så den har inte min plånbok råd med iaf:P.




Kan ni tänka er MIG köra en sån där? Med Tyson & Billy där bak, å Anders breve mig! WIIHII vad otroligt ful den är:P hahaha!!

Sådär

Nu har vi lämnat av Manni:,(. Först kändes det skitbra när han hälsade på sina nya kompisar, men sen vart allting konstigt bara. En konstig känsla i magen, Anders hade samma konstiga känsla som mig. Hmm..
Kommer sakna min lilla älskling som fan! Jag sa aldrig hej då till honom eftersom jag är säker på att vi kommer träffas fler gånger!
Sån fin liten islandshingst :)
Första gången Manni träffar ett sto sen sin mamma:p, men det gick ju bra =)
Men Manni vart polers direkt med islänningen ;).
Man inser nu när man såg en massa andra shettisar att Manni är ganska stor, å då är han ju inte ens färdigväxt ännu..
Nu blir det matstopp!

Gör jag rätt?

Sitter i bilen nu och börjar närmar mig sundsvall, har nyss bytt med Anders så han får köra i några mil, vart så tröt på ögat. Har inte blivit mycket sömn inatt, vridit på mig hela natten å funderat: Gör jag rätt?
Han är en sån himla vacker hingst och jag VET att han kommer bli någonting, bara VET det!
Men vad ska han bli hos mig? Jag som inte ens har tid med honom. Men jag ska iaf få veta vart han säljs så jag kan prata med dom nya ägarna sen till Manni, sen hoppas jag att dom säger till om dom skulle sälja honom, men jag HOPPAS HOPPAS att han får en livslångt hem och har det bra där.
Imorse när jag lastade honom och ställde in Pontus i stallet igen så gnäggade dom till varandra, tänk om dom visste att det var sista gången dom såg varandra?
Nä nu börjar jag gråta också :,(. Gör jag rätt??????
FAN FAN FAN!

Fick ett städryck

Jag skulle bara plocka undan lite och ställa in i diskmaskinen och vipps så hade jag tvättat på maskiner, dammsugit hela huset, Dammtorkat, diskat undan all disk, vikt tvätt, renbäddat sängen & hundarnas sängar och dushat.
Nu sitter jag som jag nämnt innan i nytvättad å tumlade pyamaskläder och känner mig megafräsch:D!
Inte ett dugg trött är jag heller efter allt städande men måste nog försöka sova eftersom vi ska upp tidigt imorn.



Mysigt med min "bläckfisklampa"


Gillar "vintermys filten" på fotöljen som står placerad precis breve kaminen. Varmt å gött!

Imorn åker jag

Imorn åker jag med hästen till huddik, han kommer antingen mellanlanda eller stanna där beroende på vad hon (som han ska till) tycker om honom.
Ikväll har det vart -15 grader här och jag har försökt fått upp en eld i vedspisen i ca 3 timmar och en halv tändväska flaska, men nu brinner det som fan själv där inne, säkert 40 grader där inne snart:P.
Håller på att dammsuger och dammtorkar här hemma nu innan gubben kommer hem, det går som fortare om man är ensammen:P.
Sen ska jag slänga mig in i duschen och ta på mig mina nytvättade pyamaskläder :D.
Finns det någonting mysigare?? :O

 

                                         

Svullakväll igår!

Sitter i soffan nu efter en grymt skön kväll igår. Kollade på kickass och SVULLADE! Jag har inte ätit en endaste godisbit eller druckit saft på månader. Så j*vla GOTT!
Men jag har ju fortfarande mitt utsatta mål på mitt wii fit som jag ska klara, innan torsdagen den 25/11 ska jag gått ner 4,8 Kg. Tror ni att jag klarar det?? ^^
Funderar på att gå ut på en promenad med hundarna en sväng strax, ska sitta barnvakt ikväll så jag tänkte även försöka städa ihop lite här hemma först om jag orkar, min förkyldning vägrar ge sig, tjock å j*vlig i huvudet är jag å..

Vad ska ni göra idag?
En grymt rolig film, ni vet en sån där "pinsam" film så man skäms när man tittar på:P *haha*

Kan ju pigga upp min tråkiga blogg med lite bilder.

Bilder sen promenaden igår, otroligt vackra Näset!
Billystyle säger jag bara ;)
Simon spelar wii
Och sista bilden är på två stycken som betyder så fruktansvärt mycket för mig!!



Varför är min blogg så himla tråkig?

Har nyligen kommit in från stallet och mockningen är klar! *phuu*.
Sitter nu återigen med pyamasbyxorna och pyamaströjan och myser i soffan med min minidator, Bubben spelar wii och bränner en och annan kalori, Anders spelar ett nytt dataspel han har köpt ( S.T.A.L.K.E.R), Simon kom nyss ner från 45 minuters duschande=jag pank.
Har suttit och kollat runt på lite bloggar och började på och fundera på varför MIN blogg är så fruktansvärt tråkig?? Hur kan man göra så den blir roligare? Någon som har någon förslag??????
Jag vet att alla som fått lösenordet till min nya blogg läser den (nästan) varje dag, men det är ju inte direkt för att min blogg är bra, utan mer för att "snoka" eller "kolla läget" med ett finare ord:P hehe!
Nä nu ska jag ta och äga ut Bubben på lite wii, inte för att det lär vara så bra att spela fit när man är sjuk, men jag känner väll när det börjar svartna för ögonen:P

Sjukdag idag!

Igårkväll när jag la mig i sängen började jag känna "sjuksymtom", vaknade imorse med feber huvudvärk och ont som fan i halsen! Huvva!! Man blir ju så jävla tjock i huvve när man är sjuk, snoret rinner å jag måste ut och mocka!
Kan det bli värre??????? BLÄÄÄ!


!!

Nu har jag lagt ut min lilla älskling på blocket, jag ska iaf se till att han får komma till ett bra hem, han ska inte bli någon sällskapsponny som bara står till ingen nytta.
Nu ska jag snart iväg ut med hundarna, sen tror jag att jag ska ta och åka till lagårn en sväng, där var man ju varje dag som barn och visste exakt vad alla kossor kvigor och kalvar hette, och nu vet man inte vilken kossa som är vilken? Wierd!

Måste börja spara pengar.

Så nu håller jag på att rensa ut en massa saker som jag har men som inte andvänds och säljer, bla min gamla dator så jag har nu suttit hela morgonen å rensat ut all skit på datorn å då hittade jag en jävla massa bilder :D.

Skulle vilja lägga upp allihopa men det går ju inte så jag valde dom här. Dom andra kanske dyker upp i framtiden här på bloggen :)


min älskade volvo<3


The old gang (Helena tar kortet) ;)


Kajsa med lååångt hår ;)


Spela twister är ju skitroligt


Helena Kajsa och jag på halloween för typ 2 år sedan.


Jossan & Monica :)


En Liiiten Tyson.


En liiten Pontus som fick åka 240 ;)


Alla mina kissongar som Volvo fick, (Zimba näst längst till vänster, Memme näst längst till höger) :)


Kajsa Memme & Daisy.


Lilla MIIMBAA!!


<3


SötMemme!


Älskade Tyson på älskade Plyman!


7 v 11 v Tyson & Titus



Liiten Zenna




Det är vad jag kallar en käft!




Jag för lääänge sen


När jag såg ut som en liten pojke:P

När man inte kan bestämma om man ska ha blont eller svart hår:P






När jag nyligen träffade Anders



Trött efter en cruising


FÖRE:


EFTER:


Nu finns det såklart mååånga många fler bilder, men jag tycker att det här vart nog med bilder för den här gången:P


RSS 2.0