Nu är det BYTT å klart!

Nu har jag BYTT tillbaka till min gamla blogg!

Klicka >>>>  HÄÄÄÄR!!!! <<<<





Kanske ikväll

Idag mår jag lite bättre i ryggen, imorse höll jag dock inte på att ta mig ut ur sängen :S.
Ikväll hade jag tänkt att kanske hinna fixa till min andra blogg ;D.

soffliggaren ida

Idag är jag också sängliggandes eller rättare sagt soffliggandes.
Som jag skrev för ett tag sen i bloggen att den här bloggen inte känns bra att skriva i, så jag tror faktiskt att jag strax kommer att byta tillbaka till min gamla blogg.
Jag börjar fatta mer och mer med facebook men vissa saker är fortfarande som ett STOOORT frågetecken ;)
Jag skulle ha laddat upp alla mina bilder på bilddagboken också, var ett tag sen man gjorde de och nu har jag ju all tid i världen:P
Nu ska jag återgå till att göra precis ingenting!

Klaga!!

Ni som har följt mig i bloggen och även bloggen som jag hade innan denna vet kanske när min rygg kajkade ihop totalt ifjol ungefär den här tiden på året. Anders var så supergullig och mockade till mig medans jag fick typ liggsår av allt sängliggandes.
Som tur är har jag inga hästar nu som jag behöver bry mig om men jag har två hundar som behöver aktivera sig.

Till saken.. Jag är rädd att min rygg är påväg på samma spår som ifjol, det blir bara värre och värre för varje dag som går och idag är det värst.
Det blir korta dagar för mig eftersom jag bara klarar förmiddan sen blir det tabletter och soffan!
FAN!
Nu ikväll har jag inte gjort annat än å malt in tablett efter tablett så jag är så jävla full i huvudet nu så det finns inte, känns som jag dragit i mig en 70:is :P.
Håll tummarna för mig nu så den inte kajkar ihop totalt nu!!'


Hmm...

Hos Helena!

Har nyss vart på en kortare promenad med hundarna för att kolla hur dom funkar ihop. Billy skötte sig riktigt bra i kopplet utan att dom fick hälsa först. Men sen ville han ju såklart leka med Sam men han var som väldigt obekväm med att ha den stora kalven så nära, han vaktade både mig och Helena ha, men så farligt var det inte faktiskt.
Nu sitter jag med underställ byxer och täckisar inomhus och 2 tröjer:P, orkar inte klä av mig. Helena håller på att steka pannkaka som hon ska bjuda på tänkte jag ;) *höhö*.




Han kanske borde använda mer av hörsen än typ 5%!


Helena och "vakthunden" Sam :)


Helena steker pannkaka och hundarna slappar nedanför i hopp om att det ska trilla ner ngt =)


Facebook!

Att inte jag fattar någonting av facebook är ingen nyhet, men en nyhet för MIG är att jag hade en facebook, alla andra vet tydligen redan om de utom jag:P.
Alltså det jag inte förstår med fb är VARFÖR ALLTING står där? Varför vill jag veta vad min kompis kompis skrev till kompisen?? Jag gick som sagt in idag och godkände några vänförfrågningar sen lensade jag  bort en del som jag inte har ngn nära kontakt med. (inge illa menat mot dom) men känner att jag inte har ngn glädje och veta vad dom ska göra idag!
Men får se hur ofta man går in där sen:P.
Har just suttit och kollat igenom alla avsnitten av julkalendern och snart går den på tv:n ;)

I kalla vintern

Man kan ju inte direkt påstå att det är ett nöje att gå ut med hundarna nu när det är närmare 30 strecket på termometern varje dag, och hundarna blir ju ganska rastlösa här hemma utan "aktiveringspromenader" så jag försöker komma på saker man kan göra inomhus =).
Förra veckan så köpte jag en leksak typ "kong" eller nått hette den, en rund hård gummigrej som skulle vara bra för hundar som tuggar hård på saker (dvs Billy & Tyson) och under den grejen är det ett stort hål, jag har funderat en vecka vad hålet är till för? Men i förrgår när jag var på arken i sundsvall så såg jag att det finns en pasta till dom, såg ut typ som vispgrädde på tub. ca 250:- kostade den!! Aldrig i helvete att jag köper den dyra!
Men idag kom jag ju på att man kan ju ta annat, jag hittade en leverpastej i kylen och jag smetade in leverpastejen i hålet å YEY vad bra det funkade. Nu har dom det dom gör i ngn timme:P haha!

Dagen efter klagodagen så..

Dagen efter klagodagen så åkte vi till ikea (igår alltså) å handlade julklappar saker till oss själv och mat, MYCKET mat så nu har vi så att vi klarar oss ett tag skulle jag tro:P.
Hur som helst så kommer ni kanske ihåg att jaf hade jordens mest klagodag i förrgår så idag tog jag mig i kragen och började och städa här hemma. I 6 timmar höll jag på med köket utan pauser (förutom rökpauserna då) ;).
Sen tog jag resten av alla rum (dock inte lika noga som köket), passade även på att sätta upp (lyssna) JULGARDINER! ;P. Dock så har jag bara omaka gardiner eftersom jag aldrig skulle komma på tanken att köpa egna så jag/vi har fått gardiner av lite olika folk vilket resulterar i att det blir väldigt olika sorter:P.
Handlade ÄVEN en blomma med kruka på willys^^, duktigt för att vara jag (vuxenpoäng till moi)!
En leklåda till hundarna, handlade även massor av olika leksaker till dom igår på arken för typ femhundralappen (ångest).
Nä nu ska jag sluta skriva tråkig text och lägga upp lite bilder ist sen ska jag gå och kvällsmysa med Anders framför en film för att senare krypa ner i en nybäddad säng (nya sängkläder), finns det skönare?? =)
Mysigt vart det hemma med alla nya ljus :)
Min nya blomma=). Ingen aning om vad det är för sort, men den luktar ju gott iaf:P
Leklådan, men leksakerna ligger inte kvar där särskilt länge kan jag tala om:P
Kolla tempen!! Detta är alltså inne här när jag vaknade imorse! BURR!!!
Kallt ute! Huvva!
Nä nu blir det att tränga ner sig breve Billy här i soffan och kirra lite popcorn!
P.s Jag har nytvättade pyamasböxan på mig som fortfarande är varma :D!
ME LIKE!

RSS 2.0